EEN STERK SOFTWARE TEAM
TOT UW DIENST.

Know-how en service

Het professioneel en tijdig uitvoeren van de ontwikkeling van software, websites of apps is mogelijk dankzij een ervaren en professioneel software-team met de nodige know-how.

Netshift is opgericht door partners met passie en uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van software. We nemen de tijd om uw project in kaart te brengen, u te adviseren en oplossingen te vinden via de ontwikkeling van software.

Wij zijn een gespecialiseerd software-team en we leveren u wat u nodig heeft om efficiënter te werken, in lijn met uw bedrijfsfilosofie en uw processen. Snel en vrijblijvend advies.​

Concreet gaan we als volgt te werk in drie stappen:

Brainstorm

Eerste kennismaking: we brainstormen en we geven u feedback over de mogelijkheden van uw project; we werken een offerte uit, houden rekening met uw feedback en u krijgt een gedetailleerd voorstel met opties.

Gerichte vragen

Voorstel met concrete oplossingen, mogelijkheid tot discussie en het stellen van vragen.

Ontwerp van uitvoering

U krijgt een ontwerp voor de uitvoering, een offerte met timing en planning en correcte prijsberekening; een software team wordt samengesteld om de opdracht uit te voeren.

Ten slotte zorgen wij voor een oplevering in fases met bijsturing waar nodig.

Start nu

Mobile App & Software ontwikkeling

Netshift zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossingen en methodes voor u. Samen met u zorgen we voor een uitstekend resultaat: u verliest geen tijd met zorgen over uw software, website of apps en u vermijdt problemen door onze professionele aanpak. Know-how en service maken het verschil. Uiteindelijk bespaart u tijd en geld!

Netshift BV

BE0835.100.417

Netshift BV

Zander Leënstraat 21
3665 As, België

Tel. 011 366 399 | Email. info@netshift.be 

© 2021 Netshift - Alle rechten voorbehouden