Value+,

Stockbeheer.

Voor onze klant Value+  werd er een stockagebeheer platform ontwikkeld.

Op een eenvoudige wijze kan de klant de stockage beheren van al hun producten. Maar niet enkel dit, ook het volledige financiële luik zoals het maken van offertes, facturen en creditnota’s werd geïntegreerd in deze applicatie.

De applicatie werd ontwikkeld in Python met het Django framework. Bedrijven die ook gebruik maken van deze programmeertaal ism Django, denk dan aan bijvoorbeeld Disqus, Instagram, Spotify, Eventbrite en Pinterest. 

Wat kan er met deze applicatie?

De applicatie voorziet het beheer van stockage met volgende modules:

 • Dashboard
  Eenvoudig overzicht van al je stockage producten en financiële toestand. Er werd ook een export voorzien naar CSV of PDF van alle producten, verhuur en verkoop.

 • Producten
  Producten met eenheidsprijs, aantal, locatie, leverancier, omschrijving, foto en tags. Tags maakt het heel eenvoudig om een filtering te voorzien in je productlijsten.

 • Klanten / Leveranciers
  Snel een klant aanmaken door enkel het optioneel BTW-nr in te vullen, de gegevens worden automatisch opgezocht en ingevuld. Voor een klant kunnen 1 of meerdere locaties toegevoegd worden. Het detail bij een klant toont hun verhuur en verkoop om zo snel naar dit item te kunnen doorlinken.

 • Verhuur
  Bij verhuur kunnen producten voor een bepaalde periode verhuurt worden. Verhuur wordt ook voorzien van een aantal statussen zodat je ook hier op kan filteren (bvb: “Teruggebracht met schade”).

 • Verkoop
  Maakt het mogelijk om al je verkopen te registreren. Nadien kan je deze omzetten naar een factuur.

 • Financiën
  Offertes, facturen en creditnota’s aanmaken. Je kan rechtstreeks producten opzoeken die je lijn per lijn kan toevoegen.

  Na selectie van een product worden de input velden automatisch ingevuld met de naam en prijs, deze kan je altijd zelf nog aanpassen.

  De offerte, factuur of creditnota kan op volgende wijze geconsulteerd worden: webpagina, PDF of UBL boekhoudpakket export.

 • Kalender
  De kalender toont alle verhuur items in lijstweergave maar je kan ook overschakelen naar dag of maand weergave.

 • Instellingen
  De gegevens van je bedrijf, naam, btw-nummer enz.

  Daarnaast kan je ook volgende aanpassen: voorvoegsel voor offerte, factuur of creditnota. Huidig nummer offerte, factuur of creditnota, deze worden automatisch verhoogd bij het aanmaken van elk item.

  Aantal cijfers voor offerte, factuur of creditnota (bvb: 3 -> 001, 002, …). Maar ook de optie om  een standaard BTW-percentage te voorzien.

Dankwoord aan Value+

Wij bedanken Value+ als klant om dit stockagebeheer systeem mogelijk te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit pakket hun eenvoudiger en sneller kan laten werken. Daarnaast is tov het oude systeem deze cloud-oplossing van overal beschikbaar.

Werk je in de immobiliën en denk je aan interieurinrichting voor het verkopen van je pand? Denk dan zeker aan Value+ en neem contact met hun op!

Neem vlug een kijkje op de website van Value+
www.valuepluss.be.