DJYM Mobile App

fase 1.

Voor onze klant DJYM hebben wij een Mobile App ontwikkeld voor de ondersteuning van hun klanten die een afslankingstraject bij DJYM volgen.

De app is zowel beschikbaar in Android als voor iOS. Om dit mogelijk te maken, gebruiken we react-native, het framework ontwikkeld door Facebook. Facebook en zelfs ook de Tesla app is hiermee ontwikkeld.

Ondersteuning voor het afslankingstraject

Het ontvangen van gepersonaliseerde motivatiemeldingen om tijdens je traject bij DJYM on-track te blijven is de grootste meerwaarde van deze app. Via de backend kan DJYM ook promotionele berichten versturen naar de gebruikers die ze selecteren.

Daarnaast is de app opgebouwd uit 4 hoofdelementen:

  • Groenten
  • Restaurant
  • Blog
  • Website

Je kan dagelijks ingeven welke groenten je gegeten hebt. Je kan het aantal gram ingeven en je ziet onmiddellijk adhv de progress bar of je nog extra mag eten.

Ga je eens op restaurant dan kan je het lijstje bekijken waar je op moet letten en welke gerechten je kan nemen.

De blog van de website is ook geïntegreerd zodat je de laatste 5 blog artikels van DJYM kan raadplegen. Je blijft altijd up-to-date met de laatste nieuwtjes die DJYM de klant wil laten ontdekken.

Wil je graag kijken welke producten en nieuwtjes er nog op dit moment aangeboden worden dan kan je in de app ook de website bekijken.

Dankwoord aan DJYM

Wij bedanken DJYM als klant om deze Mobile App mogelijk te maken. Het was een heel tof project en we zullen in de toekomst zeker nog verder samenwerken.

Heb je interesse in om bij DJYM een afslankingstraject te starten of wil je graag enkele producten bestellen, dat kan!

Neem vlug een kijkje op de website van DJYM
www.djym.be