ONZE DIENSTEN
MOBILE APPS, SOFTWARE
& CONSULTANCY.

Technologische oplossingen die
uw onderneming versterken.

Samen met u leggen we het traject vast voor uw project voor software, webdesign, apps of consultancy bij u in uw onderneming. U wilt software die presteert, een website die inspireert of een app die meer klanten brengt? Wij zorgen ervoor! U kunt voor het hele project rekenen op een kwaliteitsvolle service door een ervaren team van medewerkers.​

Innovatieve know-how

Software is ongetwijfeld een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. Uw behoeften en uw processen komen bij ons op de eerste plaats.

Ervaren team van specialisten

Onze medewerkers zijn deel van uw team, werken on-site in uw onderneming en leveren oplossingen die perfect passen bij uw onderneming. Samen met uw medewerkers maken zij het verschil.

Correcte prijzen

We nemen de tijd om uw project in kaart te brengen, u te adviseren en oplossingen te vinden via de ontwikkeling van software.

Professionele methodes

Netshift zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossingen en methodes voor u. Samen met u zorgen we voor een uitstekend resultaat.

Mobile App ontwikkeling

Ontwikkeling van hybride apps met cutting-edge technologie. Vlotte ontwikkeling en multi-platform voor zowel tablet als smartphone.

Responsief

Wij bouwen apps voor iOS en Android. Dit zowel voor tablet als smartphone. Het design van de applicatie wordt daarnaast ook aangeboden in Portrait en Landscape modus.

Design

Het design van je app wordt op voorhand bepaald. Er kan aangepast worden waar nodig. Zowel een Standaard als volledig uitgewerkt design is bij ons mogelijk.

Zorgeloos

De apps worden zowel in de App store van Apple en de Play store van Google gepubliceerd. Wij zorgen ervoor dat de uitrol zo vlot mogelijk verloopt.

In-house platform

Door gebruik te maken van ons eigen platform zorgt voor een vlotter ontwikkelingsproces waardoor u tijd en geld zal besparen.

Platform ontwikkeling

Een volledig platform uitgewerkt adhv uw eigen ondernemingsprocessen. Dat kan! Wij denken met u mee en overlopen de mogelijkheden. Integraties met bestaande systemen of voorzien van een API voor andere software binnen je onderneming is mogelijk.

Consultancy

U kunt bij ons terecht voor medewerkers in uw team. Wij zorgen voor een consultant die uw team versterkt. De medewerkers van Netshift zijn bekwaam, professioneel en hebben jaren ervaring met Java en Python. Deze kennis en know-how plaatst hen in de beste positie om u met raad en daad bij te staan. Onze medewerkers zijn deel van uw team, werken on-site in uw onderneming en leveren oplossingen die perfect passen bij uw onderneming. Samen met uw medewerkers maken zij het verschil.

Mobile app ontwikkling in React-Native of Flutter.

Backend in Python of Java.

Front-end ontwikkeling in React.

Netshift BV

BE0835.100.417

Netshift BV

Zander Leënstraat 21
3665 As, België

Tel. 011 366 399 | Email. info@netshift.be 

© 2021 Netshift - Alle rechten voorbehouden